Per què nos prohibeixen el tiro al pichon

Entrada lliure



 1. Ara te toca fer volar la imaginació per ser el més original i interessant possible. Has de fer una entrada totalment lliure. Pots tractar el tema que vulguis, que sigui del teu interès i l'has d'acompanyar d'imatges adients i representatives. A gaudir!
 

Pese a lo que mucha gente cree, el tiro al pichón –con palomas y codornices- sigue practicándose en España. El plato o la hélice no han logrado disipar las macabras ganas de disparar a un ave indefensa que, a causa del aturdimiento, no es capaz ni de volar. Una actividad que recibe críticas incluso de algunos cazadores pero es apoyada por el Consejo Superior de Deportes, que la inscribe como modalidad deportiva. Y mientras una campaña de animalistas y ecologistas intenta que desaparezca, más de 450.000 palomas y codornices son masacradas al año solo en los campeonatos.


Això és el que diuen al diari però jo opino que és una mentida jo soc caçador i trobo que haurien de conciderar el tir al colom com un esport com el futbol o el tennis. Hi ha gent que prefereix tirar als plats però jo opino que no és el mateix el plat sempre fa el mateix recorregut i el colom te pot fer canvis de sentit i vola mes alt o mes baix jo trobo que tendrien que torna a deixa fer dir al colom i considerarlo un deport com qualsevol altra deport.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog